St. Kitts i Nevis

St. Kitts i Nevis, offshore tvrtke, fondacije i bankovni računi

St. Kitts i Nevis

Država St. Kitts i Nevis se nalazi na Karibima i moderna je država po pitanju registracije offshore tvrtki. U ovoj je državi moguće osnovati offshore poduzeće koje može da ostane potpuno anonimno jer se ime vlasnika i ime direktora ne mora upisati u javni registar.

Dovoljna je jedna osoba koja će biti vlasnik i direktor, ali se broj vlasnika i direktora ne ograničava.

Mi preporučujemo Nevis, kada offshore tvrtka ima određene povećane rizike poslovanja. Da bi neko mogao da tuži offshore tvrtku registriranu u Nevisu, potrebno je prvo položiti garanciju od US $25,000 kod banke u Nevisu za pokrivanja svih sudskih troškova u slučaju da tužena offshore tvrtka nije kriva.

U Nevisu možemo da ponudimo novo državljanstvo sposobnim biznismenima koji žele više prednosti nego u svojoj matičnoj državi.

Offshore tvrtke u Nevisu

Nevis

Offshore tvrtke u Nevisu imaju jednu posebnu karakteristiku, a to je otežano tuženje. Da bi netko tužio offshore tvrtku osnovanu u Nevisu potrebno je položiti garanciju kod države u iznosu od US $25,000. Dalje, imena vlasnika, direktora i drugih službenika takve offshore tvrtke mogu biti kompletno anonimna za javnost, jer se ne moraju upisati u javni registar offshore tvrtki.

Nevis offshore tvrtke su prema tome dobra zaštita privatnosti, imovine, života i obiteljskih vrijednosti. Dalje, u Nevisu je moguće otvoriti i dobre offshore bankovne račune.

Kontaktirajte nas ako trebate neku od slijedećih usluga iz Nevisa:


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: