Zaštita od ovrhe, zaštita nekretnine od ovrhe i zaštita imovine

Zaštita od ovrhe, zaštita nekretnine od ovrhe i zaštita imovine od ovrhe

Zaštita od ovrhe

Zaštita od ovrhe je moguća. Prije svega, treba biti mudar i zaštititi se prije nego što može da dođe do ovrhe nad imovinom. Ovrha je prisilno naplaćivanje ili ostvarivanje tražbina na temelju pravomoćne presude i vjerodostojnih računa. Do ovrhe dolazi kad neka osoba nije platila određena potraživanja, tražbine ili račune i onda se vjerovnik odlučuje da naplati svoje račune iz imovine te osobe. Imovina može da bude novac na računima, plovila, nekretnine, čak i dividende i dionice koje ta osoba posjeduje. Što jasno govori da je takva imovina ugrožena ovrhom.

Zaštita plaće od ovrhe

Zaštita plaće od ovrhe je jednostavna. Mi se ne bavimo pružanjem usluga za osobe koje žele da zaštite plaću od ovrhe. U tom slučaju, sve što je potrebno je da odete u FINA agenciju, da popunite poseban obrazac za korištenje tekućeg računa koji počinje sa brojem 35 i onda će FINA obavijestiti vašu banku koja će onda otvoriti poseban račun koji je zaštićen od ovrhe i koji može da primi plaću koja je zaštićena od ovrhe. Molimo vas da se povodom zaštite plaće od ovrhe ne javljate nama za podršku, naše usluge su profesionalne, plaćaju se i ne možemo se baviti pitanjima zaštite plaće od ovrhe.

Zaštita novca od ovrhe

Zaštita od ovrhe

Zaštita od ovrhe je poslovna usluga koju pružamo od 2002. godine biznismenima širom svijeta, još od vremena kad ovrha nije postojala u Hrvatskoj. Ovrha kao procedura naplate tražbina, potraživanja, postoji u svijetu i drugim državama u sličnim oblicima. U Hrvatskoj se ovrha sprovodi na precizan fašistički način, kroz kršenje ljudskih prava i ustava. Tako je sasvim u redu razmišljati i planirati kompletnu zaštitu od ovrhe.

Mi se bavimo uslugama zaštite od ovrhe u slučajevima:

Zaštita nekretnine od ovrhe

U nekim državama se sprovode skoro pa fašističke metode oduzimanja privatne nekretnine u svrhu ovrhe. Mi pružamo usluge zaštite nekretnine od ovrhe za privatnike i poslovne osobe.

Sasvim je jasno da se korištenjem pravnih osoba, tvrtki, inozemnih tvrtki i fundacija ili zaklada, nekretnine mogu tako sa svog privatnog imena prebaciti na ime takve pravne osobe. Na primjer tvrtke za izvođenje građevinskih radova i investitori u nekretnine često biraju da se svaka nekretnina gradi na ime posebno osnovane pravne osobe, namijenjene samo za izgradnju takve nekretnine. Tako se nekretnina koja se gradi ne može ovršnim procesom nad izvođačem građevinskih radova oduzeti putem ovršnog postupka.

Danas kad je Hrvatska članica Europske unije, otvorene su još mnogobrojne druge mogućnosti posjedovanja i prenosa nekretnine na pravne osobe, društva, inozemne tvrtke, offshore tvrtke, zaklade, fundacije i američke tvrtke, tako da se nekretnina koja je na ime takve pravne osobe, nikako ne može oduzeti ovršnim postupkom, tako nekretnina postaje kompletno zaštićena od ovrhe.

To nije tajna da se prenosom nekretnine na pravnu osobu, takva nekretnina može zaštititi od ovrhe. Ali, ispravan rezultat u svrhu zaštite nekretnine od ovrhe leži u detaljima. Takva zaštita nekretnine mora da bude stvarna zaštita, a ne zaštita koja se temelji na tajnosti vlasnika takve tvrtke. Dalje, zaštita nekretnine treba da bude brza i jednostavna. U tu svrhu se ne moraju koristiti hrvatske tvrtke, već se mogu slobodno koristiti tvrtke iz Europske unije ili tvrtke iz američkih država.

Zaštita nekretnine od ovrhe ne završava se na samom prenosu nekretnine na jednu tvrtku ili pravnu osobu kao što je fondacija, već se kompletna zaštita omogućava kad je i vlasnik i direktor takve nove pravne osobe kompletno zaštićen od bilo kakvih tužbi.

Zaštita nekretnine od ovrhe može se postići i posebnim prijateljskim ovrhama. To znači da se nekretnina koja još nije prenesena na pravnu osobu, može zaštititi prijateljskom ovrhom koja dobije prednost nad svim drugim ovrhama.

Kontaktirajte nas za usluge zaštite nekretnine od ovrhe u svim slučajevima kao što su:

Zaštita plovila, vozila, novčanih sredstava i druge imovine od ovrhe

Ako imate plovila, vozila, novčana sredstva, ako vam predstoji da nasljedite ostavinsku imovinu, ako imate bilo kakvu drugu imovinu, sve vrste imovine je moguće zaštititi od ovrhe. Tu spada i nakit, zlato, zlatne poluge, srebro, dijamanti i dragulji, pa onda dionice na berzi, udjeli u tvrtkama i svaka druga vrsta imovine.

Zaštita od ovrhe je usluga koju kroz savjetovanje, pažljivo planiranje i profesionalnu sprovedbu možemo da ostvarimo za klijente koji žele da zaštite svoju imovinu, a tako i svoj život, svoje poslovanje i sigurnost svoje obitelji od državnih i drugih financijskih grabljivica.

Zaštita od ovrhe u mnogim slučajevima podrazumijeva i zaštitu od tužbe.

Zaštita od ovrhe se sprovodi na više mogućih načina, od kojih svaki način mora biti 100% zakonit, jer se stvarna zaštita ostvaruje samo zakonitom zaštitom, a ne kroz sakrivanje ili zamagljivanje stvarne situacije.

Metode zaštite od ovrhe

Mi sprovodimo za naše klijente zaštitu od ovrhe koristeći slijedeće metode:

Vrag leži u detaljima i vrlo je moguće da će vas vjerovnici nazivati vragom jer ste postupili mudro, ako ste na vrijeme napravili zaštitu od ovrhe. Ali, vaša imovina će ostati sigurna, daleko od dohvata financijskog grabljivca.

Kontaktirajte nas za poslovne usluge u svrhu zaštite od ovrhe.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: