Sakrivanje imovine i poslovanja ili stvarna zaštita kroz offshore tvrtke?


Sakrivanje imovine i poslovanja ili stvarna zaštita kroz offshore tvrtke?

Večina poduzetnika koji se odluče na otvaranje offshore tvrtke ili osnivanje tvrtke u Europi, S.A.D. sve u svrhu smanjenja poreza radi to na svoju ruku i uglavnom nisu svjesni da mogu lako da krše lokalne propise po pitanju poreza na dobit ili dohodak i dalje propise po pitanju prijavljivanja stranih tvrtki i udjela ili investiranja u inozemstvu.

Pametno je razmišljati kako u budućnosti smanjiti svoje obaveze, ali takva optimizacija poslovanja treba da bude u skladu sa domaćim zakonima i propisima jer se sakrivanjem poduzetnik samo izvlači iz neugodne situacije.

Stvarna zaštita se sadrži od dobre offshore struktura koja se planira dovoljno vremena unaprijed.

Kad je offshore struktura dovoljno dobro pripremljena sve činjenice idu u korist poduzetnika, a ne protiv njega.

Sa ispravno postavljenom offshore strukturom poduzetnik ne može nikako biti kompromitiran i vlastita država neće imati nikakve dokaze za slučaj jer poduzetnik nije prekršio domaće zakone.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.

Kontaktirajte nas putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun ili se povežite još bolje direktno na našu mrežu preko xmpp.club ili kontaktirajte louis@xmpp.club.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: