Otvaranje firme u Danskoj, Anpartsselskab, d.o.o u Danskoj i radna i boravišna dozvola

Otvaranje tvrtke u Danskoj i danska boravišna i radna dozvola

Otvaranje tvrtke u Danskoj

Otvaranje tvrtke u Danskoj je potrebno biznismenima i poslovnim osobama, koje žele da otvore svoj novi biznis, novi ogranak, podružnicu ili novu firmu u Danskoj. Mi pružamo usluge osobama koji trebaju otvaranje tvrtke u Danskoj prvenstveno u svrhu samostalnog poslovanja. Danska je moderna država i pruža dobre mogućnosti za otvaranje skoro bilo koje vrste biznisa.

Mi naše usluge nudimo građanima širom svijeta, tako pomažemo našim klijentima iz raznih država da otvore svoju firmu u Danskoj i da ostvare poslovne mogućnosti. Mi pružamo usluge građanima iz raznih država:

Otvaranje tvrtke u Danskoj, Dansko d.o.o. ili firma Anpartsselskab u Danskoj

Otvaranje tvrtke u Danskoj radimo za sve poslovne osobe koje žele da otvore bilo koju vrstu tvrtke ili da prijave strane tvrtke da posluju u Danskoj i pružaju usluge ili prodaju robu.

Danska firma Anpartsselskab je isto što i društvo sa ograničenom odgovornošću i to je uobičajena forma ili vrsta tvrtke koja može da se osnuje u Danskoj. Osnivanje je jednostavno i može da se obavi na daljinu uz našu pomoć.

Danska se često izabira kao odskočna daska za poslovanje u Skandinaviji. Osnivanje tvrtke u Danskoj tj. tvrtke Anpartsselskab ili d.o.o. u Danskoj je jednostavno i možemo takvo otvaranje tvrtke brzo završiti.

Uvjeti ili uslovi za otvaranje tvrtke u Danskoj

Nije potrebno da imate rezidenciju ili boravak u Danskoj da biste posjedovali firmu ili bili direktor tvrtke u Danskoj. Tako vlasnici, dioničari ili vlasnici tvrtke Anpartsselskab ili ApS smiju da imaju svoje boravište u drugim državama ili izvan EU. Isto vrijedi i za direktore. Nije potrebno imati boravište ili radnu dozvolu u Danskoj ili drugoj EU državi.

U Danskoj, tvrtke se ne osnivaju notarskim putem ili odlaskom kod javnog bilježnika. Elektronski registar firmi postoji zato da otvaranje tvrtke bude jednostavno i brzo.

Posebni uvjeti ili uslovi za otvaranje tako nisu potrebni.

Mi sa naše strane, obezbjedimo obaveznu adresu tvrtke i firma može već da počne da posluje.

Vrste firmi koje otvaramo u Danskoj

U Danskoj, otvaramo slijeeće vrste firmi:

Otvaranje fondacija ili drugih vrsti firmi je moguće, samo nas kontaktirajte ako želite više informacija.

Danska boravišna i radna dozvola za samostalne direktore ili vlasnike firmi

Za poslovne osobe, biznismene i vlasnike tvrtke otvorene u Danskoj, kao i direktore ili osobe koje se žele zaposliti kod svoje vlastite tvrtke koju su otvorili u Danskoj, pružamo i dodatne usluge administracije i pružanja pomoći kod dobivanja boravišne dozvole kao i radne vize ili rezidencije i boravka u Danskoj.

Status samostalnog poduzetnika ili vlasnika tvrtke

Moguće je dobiti radnu i boravišnu dozvolu za samozaposlene osobe ili vlasnike otvorene tvrtke u Danskoj.

Ako ste skandinavski državljanin, vi ste slobodni da živite, studirate i radite u Danskoj. Ako ste EU / EEA državljanin ili švicarski državljanin koji traže prebivalište u Danskoj po zakonima EU o slobodi kretanja, onda to može biti predmet posebnih pravila, recimo Hrvati imaju sedmogodišnji prelazni period prije nego što smiju po tom zakonu boraviti trajno u Danskoj. Ali, otvoren je put kao i za sve druge ljude po sistemu vlasništva ili direktorstva u vlastitoj firmi.

Ako već imate danski boravišnu dozvolu na temelju spajanja obitelji ili azil, odnosno posjedujete boravišnu dozvolu iz humanitarnih razloga, ne trebate onda radnu dozvolu da bi radili u Danskoj.

Uvjeti ili uslovi za boravišnu i radnu dozvolu u Danskoj

Prilikom obrade vašeg zahtjeva, danska agencija za rad i imigraciju će obratiti posebnu pozornost na sljedeće uslove ili uvjete za boravišnu i radnu dozvolu:

Trajanje boravka, boravišne i radne dozvole

Ako se priroda ili svrha vaše tvrtke u Danskoj značajno mijenja, ili ako ugasite svoju firmu i otvorite novu, morate podnijeti zahtjev za novu boravišnu i radnu dozvolu.

Vaša boravišna dozvola može se izdati samo do tri mjeseca prije nego što istekne putovnica ili pasoš. Drugim riječima, ako vaša putovnica istječe za 12 mjeseci, vaša boravišna dozvola može se izdati samo za devet mjeseci.

Članovi obitelji ili porodice i boravišna dozvola u Danskoj

Ako je odobrena boravišna i radna dozvola za samozaposlene ili samostalne osobe, vlasnike ili direktore vlastite tvrtke u Danskoj, članovi obitelji ili porodice nemaju automatski pravo na boravak u Danskoj. Vaš bračni partner, registrirani partner ili partner s kojim živite zajedno, kao i sva djeca mlađa od 18 godina koji žive u kući s vama, mogu biti prihvatljivi za dobivanje boravišne dozvole. Međutim, vaše članove obitelji ili porodice morate biti u stanju izdržavati i morate živjeti zajedno u Danskoj, na istoj adresi. Vaš bračni partner, registrirani partner ili izvanbračni partner može da radi puno radno vrijeme za cijelo razdoblje dok boravišna dozvola vrijedi.

Cijene usluga za otvaranje tvrtke u Danskoj i dobivanje boravišne dozvole

Osnovna usluga za otvaranje tvrtke u Danskoj košta €1200 i dobivanje boravišne dozvole može da se obavi u sastavu te usluge, ukoliko ispunjavate sve uslove. Ukoliko nemate potrebnu dokumentaciju i ukoliko moramo da se posebno angažiramo za dobivanje boravišne i radne dozvole u Danskoj, usluga će koštati dodatnih €1200.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: