Zakoni Hrvatske se moraju poštovati

Zakoni Hrvatske u svrhu planiranja zaštite imovine, poslovanja i obitelji

Zakoni Hrvatske

Zakoni Hrvatske koje najčešće koristimo u svrhu planiranja zaštite imovine, unaprijeđenja poslovanja i zaštite obitelji su:

Ovde su navedeni kao primjer tako da se mogu pokazati i demonstrirati mogućnosti korištenja offshore tvrtke i offshore struktura u svrhu zaštite imovine, u svrhu unaprijeđenja poslovanja, u svrhu zakonitog smanjenja poreznih obaveza i u svrhu zaštite i osiguranja obitelji.

Offshore tvrtke su zakonito osnovana poduzeća u stranim državama putem kojih se mogu dobiti poslovne i životne pogodnosti kakve ne postoje u Hrvatskoj.

Svako ima pravo da koristi strane tvrtke i poduzeća u svrhu osiguranja vlastitog života i biznisa.

Korištenje stranih tvrtki u svrhe sakrivanja dobiti ili dohotka nije ispravna struktura zaštite, u stvari to ne predstavlja zaštitu već opasnost.

Struktura offshore poslovanja i offshore tvrtke se mogu tako napraviti da ne morate ništa skrivati i da opet možete kontrolirati imovinu i ostvarivati značajne dobiti bez plaćanja poreza u Hrvatskoj ili sa minimalnim plaćanjima.

Tako offshore tvrtke mogu da skupljaju dobit.

Osnivanje offshore tvrtke bez obaziranja na propise u Hrvatskoj je opasno i može dovesti do neželjenih rezultata.

Kontaktirajte nas ako želite da napravite strukturu offshore poslovanja koja će biti u skladu sa zakonima u Hrvatskoj.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: