Otvaranje firme u Americi, Wyoming, Delaware, Nevada

Otvaranje firme u Americi, Wyoming, Delaware, Nevada

Nudimo RCD usluge za otvaranje firme u Americi u državama Delaware, Wyoming, Nevada, Washington, Texas, Alaska, Colorado, California, kao i u svim drugim američkim državama.

Američka firma se može koristiti kao offshore tvrtka. Knjigovodstvo i izvještaji se ne moraju predavati ukoliko je samo jedan vlasnik firme i to fizička osoba ili fizičko lice.

Otvaranje firme u Americi je postalo popularno u državama bivše Jugoslavije, u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj, pa onda Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji. Popularno nazivane “američke offshore firme”, u nekim državama kao što je to slučaj u Hrvatskoj, zapadaju u oči financijskim grabljivicama, kao što su nesposobni ministri poput Linića.

U Hrvatskoj su se napravile i takozvane liste ili popisi offshore zona, tako da banke posebno prate i prijavljuju transakcije sa firmama koje su osnovane ili otvorene u Delaware, Nevadi ili Wyomingu. To je naravno protivno svim međudržavnim ugovorima i predstavlja oblik fašističke diskriminacije, ali ministri kao što su Linić i drugi financijski grabljivci, stvaraju tako nepodnošljivu situaciju u svojim državama, da biznismeni prosto moraju da pribjegnu korištenju offshore firmi kao i korištenju otvaranja američkih firmi.

Otvaranje američke firme za naše klijente radimo u svih 50 sjedinjenih američkih država, kao i otvaranje firme u Kanadi, na Bermudima i svim državama svijeta. Naša je grupa tako dobro povezana sa Amerikom, da sve firme osnivamo direktno i bez posrednika.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.

Kontaktirajte nas putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun ili se povežite još bolje direktno na našu mrežu preko xmpp.club ili kontaktirajte louis@xmpp.club.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: