Osobno bankarstvo

Osobno bankarstvo

Osobno bankarstvo

Usluge osobnog bankarstva podrazumijevaju usluge koje se pružaju ljudima sa većim sumama novca koji se polažu na bankarski račun takve osobne banke. Osobno bankarstvo je posebna pažnja i upravljanje sa novcem u korist vlasnika. Sa imovinom se upravlja na takav način da se ostvaruju maksimalne kamate i prihodi iz ulaganje takve imovine.

Osobno bankarstvo podrazumijeva i direktnu vezu sa Vašim bankarom. Više nikad nećete biti blokirani jer ste “zaboravili” zaporku, šifru ili jer možda ne znate svoj PIN na kartici. Vaš bankar će Vam fleksibilno pomoći da pristupite svojim novčanim sredstvima. Banka se ponaša prema Vama kao prema bliskom prijatelju, ne na robotski način kako to većina banaka radi.

Transferi novca se lako i jednostavno izvršavaju. Transfere je moguće izvršiti putem telefona, pisma, Interneta ili faksa. Vaša diskrecija je zagarantirana. Bilo kakve veće transakcije prolaze glatko i bez zadržavanja.

Kad su Vam potrebne investicije, sa bankom se možete mnogo lakše dogovoriti. Kupovina i prodaja valuta je pojednostavljena i imate bolje ponude. Kad želite kupiti zlato ili ulagati u zlato, banka će Vam jednostavnije ponuditi pristup takvom ulaganju.

Osobno bankarstvo je za osobe koje žele da deponiraju na takav račun barem €50000 do €100,000. Obično se usluge osobnog bankarstva pružaju osobama koje deponiraju mnogo veće sume. Takve sume novca mogu se čuvati na ime offshore tvrtke, tako da je diskrecija kompletno zagarantirana.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: