Offshore bankarstvo i bankovni računi

Offshore bankarstvo

Offshore bankarstvo je bankarstvo u inozemstvu. Depozitni poslovi, kreditna pisma, bankarske garancije, poslovanje sa inozemstvom i sve druge transakcije koje se obavljaju u offshore državama.

Što je offshore bankarstvo?

Kada kažemo offshore, pri tome mislimo na države gdje postoje posebne poslovno-ekonomske prednosti za razliku od vlastite države, recimo Hrvatske.

Tako je offshore bankarstvo, bankarstvo u državama gdje bankarski sistem pruža određene prednosti za razliku od bankarskog sistema u Hrvatskoj ili nekoj drugoj državi.

Offshore bankarstvo pruža mnoge prednosti

Offshore bankarstvo pruža slijedeće prednosti:

Kontakt za offshore bankarstvo

Kontaktirajte tvrtku RCD Wealth za sva pitanja i posredovanje offshore bankarstva i savjetovanje za ispravno riješenje i zaštitu imovine, života i poslovanja.

Ne prihvatajte harač, odbranite se na zakonit način, jer riješenje može da bude jednostavno i zakonito, ako se obratite profesionalnom savjetniku.

Offshore bankovni računiKontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.

Kontaktirajte nas putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun ili se povežite još bolje direktno na našu mrežu preko xmpp.club ili kontaktirajte louis@xmpp.club.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: