Offshore menadžment, upravljanje offshore tvrtkom

Menadžment offshore tvrtke

Menadžment offshore tvrtke

Menadžment offshore tvrtke su usluge upravljanja tvrtkom tako da klijent može imati pogodnosti totalne zaštite imovine, privatnosti i biznisa. Mi pružamo menadžment usluge još od 2002. godine. Danas nije više dovoljno osnovati offshore tvrtku u nekoj offshore državi, krenuti sa prodajom i naplatom provizija i misliti da je čovjek kroz takvo jednostavno riješenje zaštićen. To više nije istina.

Česte greške kod registracije offshore tvrtke

Vrlo često ljudi koji otkriju “offshore svijet” naprave nepopravljive greške koje im naprave više problema nego što su htjeli da izbjegnu.

Ne posjeduj ništa, kontroliraj sve

Ne posjeduj ništa, kontroliraj sve je bio moto Rockefelera kao i mnogih drugih uspješnih biznismena koji su koristili offshore strukture za zaštitu imovine, privatnosti i biznisa.

Kontrola nad offshore tvrkome se ne ostvaruje samo kroz posjedovanje. Mnogi biznismeni su u zabludi da se offshore tvrtke moraju posjedovati da bi se ostvarivala kontrola. Ali, to sve zavisi od situacije biznismena, posebno od njegove rezidencije.

Ispravno riješenje je koristiti offshore tvrtke na takav način da se one niti posjeduju niti direktno upravljaju.

Zamjenski direktori

Zamjenski direktori ili imenovane osobe se postavljaju kod offshore tvrtke u svrhu zaštite imovine, privatnosti i biznisa našeg klijenta.

Na engleskom se ova vrsta usluge naziva nominee directors.

To su osobe i druge tvrtke, koje kad su postavljene kao vlasnici ili menadžeri offshore tvrtke, ne čine nikakve akcije, služe samo formalnom pokazivanju da tvrtka nema domaće vlasnike, a što se ne može dokazati ne može onda biti niti porezni prekršaj.

Zamjenski direktori ili imenovane osobe kod offshore tvrtke (engl. nominee directors) su jedan način zaštite poslovanja, ali takav način može proći kod poreznih uprava samo kod nekih vrsta offshore struktura. Ovakva jednostavna zaštita sa zamjenskim direktorima definitivno ne može da prođe kod svih poslovnih situacija i namjera, pogotovo kada poslovanje dodiruje domaću državu.

Hrvatski građani će često napraviti i greške da zamjenske direktore imenuju kroz offshore odvjetnike, ali postaviti offshore odvjetnika nije dovoljno, jer takav odvjetnik je direktor i menadžer još kod stotine drugih firmi.

Menadžment offshore tvrtkama

Kompletno riješenje zaštite imovine, privatnosti i biznisa se može ostvariti kroz menadžment offshore tvrtke. To dalje znači da se mogu napraviti slijedeće situacije:

Kontaktirajte nas ukoliko razumijete i želite da ostvarite poslovanje kroz naše usluge menadžmenta offshore tvrtke.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: