Kontakt

Kontaktirajte Offshore-Tvrtka.com

Naše dioničko društvo THETABIZ CORPORATION osnovano je još 2002. godine.

Mi smo i odvjetnički ured i grupa menadžera, administratora i pravnika koji pružaju usluge zaštite imovine, omogućavanje financijskih transakcija, povezivanje sa offshore bankama, omogućavanje naplate kreditnih kartica i druge poslovne i financijske usluge.

Ne postoji mogućnost da hrvatska porezna uprava zatraži ili da dobije bilo kakve podatke o našim klijentima iz Hrvatske ili bilo koje druge države. Svi podaci se čuvaju sigurno i šifrirano, na našim digitalnim diskovima. Komunikacija sa vama se ne čuva u papirnom obliku. Svi digitalni podaci su kriptirani vrlo jakom vojnom metodom.

Naše sjedište i lokacija ne nalazi se u Hrvatskoj, niti u susjednim državama. To može biti važno kad trebate da razumijete da se offshore tvrtke moraju ispravno osnivati, bez traga i sa kompletnom anonimnošću.

Kada naručujete naše usluge, izvršavaju se sa brigom da ne postoji mogućnost da bilo tko iz Vaše države probije zakone o tajnosti između klijenta i odvjetnika u Panami.

Kontaktirajte nas preko kontakt formulara.

Dobit ćete mogućnost da razgovarate telefonom sa nama i da se sretnete sa našim zastupnicima u nekoj od obližnjih država.

Naplata usluga i izvršavanje S.A.D. usluga

Naplatu i izvršavanje S.A.D. usluga vrše naše tvrtke:

Adresa

THETABIZ CORPORATION
1009 138TH ST CT S
Tacoma, WA 98444
UNITED STATES

Telefoni i faks

Povezane stranice


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.

Kontaktirajte nas putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun ili se povežite još bolje direktno na našu mrežu preko xmpp.club ili kontaktirajte louis@xmpp.club.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: