Registracija UK tvrtke - UK LIMITED tvrtka

Registracija UK tvrtke - UK LIMITED tvrtka

Vršimo registraciju UK LIMITED tvrtke. UK LIMITED je slična vrsta pravne osobe kao i hrvatsko društvo sa ograničenom odgovornošću D.O.O.

Slobode poslovanja UK LIMITED tvrtke

UK LIMITED tvrtka iako nije osnovana u EU ima slobode poslovanja širom svijeta i može bez problema osnovati podružnice u EU državama ili državama širom svijeta. Tvrtka može da posluje sa svim drugim tvrtkama širom svijeta, može da otvori bankovne račune, da ima svoja skladišta, adrese, poslovne urede i zaposlene ljude bilo gdje na svijetu.

Struktura UK LIMITED tvrtke

Osnivački kapital UK LIMITED tvrtke

Bilo koja vrijednost novca ili druge imovine se može navesti kao osnivački kapital UK LIMITED tvrtke.

Osnivački kapital ne mora biti uplaćen u svrhe osnivanja firme, ali ga onda članovi društva duguju vlastitom društvu i odgovaraju sa vlastitom imovinom do sume obećanog osnivačkog kapitala.

Udjeli UK LIMITED tvrtke

Udjeli se mogu slobodno izdavati i svaki udjel može biti po želji odvojen jedan od drugoga i sa drugim navedenim kapitalnim sumama.

Članovi društva mogu biti fizičke ili pravne osobe

UK LIMITED tvrtka mora da ima minimalno jednog člana društva koji može da bude fizička osoba ili druga ravna osoba. Kada se želi zaštititi privatnost ili napraviti bolji porezni sustav onda možemo koristiti druge strane tvrtke ili fundacije koje služe kao član društva UK LIMITED tvrtke. Tvrtka naravno može imati više članova društva bilo fizičkih osoba ili pravnih osoba.

Direktori društva

Tvrtka mora da ima barem jednog direktora koji upravlja društvom. Direktor ne mora biti član društva. Za poslovanje društvom direktor ima ograničenu odgovornost dok god ispunjava svoje obaveze ispravno.

Tajnik društva

Tvrtka može, ali ne mora, da izabere tajnika društva. Tajnik društva je pozicija glavnog administratora. Istu poziciju može da ispunjava i neki od direktora.

Tajni članovi društva

Tvrtka može ugovorima da ima i druge tajne članove društva u pogledu isplate dividendi koji ne moraju biti zvanično uneseni i ne moraju imati udjele u društvu.

Oporezivanje UK LIMITED tvrtke

UK LIMITED tvrtka se oporezuje na dobit iz cijelog svijeta.

Ukoliko UK LIMITED tvrtka ima svoju podružnicu sa centralom poslovanja u nekoj drugoj državi koja ima ugovor sa Ujedinjenim Kraljevstvom o izbjegavanju duplog oporezivanja onda se tvrtka oporezuje isključivo u toj drugoj državi, a može i djelomično da se oporezuje u Ujedinjenom Kraljevstvu i to zavisi od takvog međudržavnog ugovora.

Struktura UK LIMITED tvrtke kao nosioca offshore poslovanja

UK LIMITED tvrtke preporučujemo u situacijama kada se želi nešto lakše otvoriti bankovni račun i kad je član ili direktor društva izvan UK, tj. onda kada centrala poslovanja nije u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali se žele raditi transparentne transakcije.

UK dozvoljava onda upotrebu UK LIMITED tvrtke u svrhe zadržavanja manje naplaćene vrijednosti dok se većina vrijednosti može onda prebaciti na druge tvrtke koje se ne oporezuju kao npr. na US LLC tvrtku ili na offshore tvrtke.

UK LIMITED tvrtka postaje posredničko poduzeće koje naplaćuje za račun, ali ne i u ime offshore tvrtke, koja onda nije vidljiva u takvim poslovnim transakcijama.

Da bi to bilo moguće, stvarna centrala ili uprava poslovanja ne može biti u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Primjer offshore i UK strukture za godišnju dobit od 200000 eura

Priprema takve posredničke UK strukture može da košta od 1200 eura do 4000 eura zavisno od raznih faktora koji se trebaju pripremiti da se poslovanje zaštiti od financijskih grabežljivaca.

Uvjeti osnivanja

Članovi i direktori društva moraju predati osobne dokumente koji mogu biti i digitalno skenirani ili poslani kao digitalne slike. Potrebno je navesti razne dole navedene informacije u svrhu osnivanja UK LIMITED tvrtke:

U svrhu poznavanja klijenta, što je obavezno po međunarodnim pravilima i zakonima, pošaljite nam račun od struje, vode ili telefona ili skeniranu osobnu iskaznicu ili vozačku dozvolu ili neki dokument kojim pokazujete ili svoj identitet ili da živite na adresi boravišta kako ste nam naveli.

Cjenik za registraciju UK LIMITED tvrtke

Kompletna poslovna usluga registracije UK LIMITED tvrtke je 600 eura i uključuje neograničeno poslovno savjetovanje prije, tokom i nakon osnivanja tvrtke, podršku za knjigovodstvo, podršku predavanje izvješća, dobivanje novih certifikata osnivanja, dobivanje apostila, podršku za promjene pozicija u tvrtki, softver i podršku za izradu poslovnih računa, predračuna ili faktura, pomoć za otvaranje bankovnih računa i za naplatu kreditnih kartica, pomoć za marketing i povezivanje sa poslovnim partnerima i dobivanje klijenata, pomoć kod registracije zaštitnog žiga, patenata i za zaštitu pokretne i nepokretne imovine.

Povezane stranice


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: