Ujedinjeno kraljevstvo ili Velika Britanija za offshore poslovanje

Velika Britanija za offshore poslovanje

Velika Britanija za offshore poslovanje

Ujedinjeno Kraljevstvo ili Velika Britanija je često bolje riješenje za offshore poslovanje za ljude koji borave u Europi.

Mogućnosti koje se pružaju kroz poslovanje sa tvrtkama osnovanim Ujedinjenom Kraljevstvu naspram američkih ili drugih offshore firmi su mnogo bolje i pristupačnije. Netko ko se nalazi u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni, Sloveniji ili bilo gdje u Evropi, ima mnogo lakši pristup uslugama u Velikoj Britaniji.

U Velikoj Britaniji možemo da ponudimo razne vrste usluga za međunarodne biznismene:

Osnivanje offshore tvrtke u Velikoj Britaniji

U Velikoj Britaniji mi osnivamo Limited Partnership ili komanditno društvo kao offshore tvrtke za međunarodne korisnike. Ova vrsta offshore firme postaje onda offshore kad je poslovanje uglavnom izvan Velike Britanije. Ukoliko su prihodi izvan Velike Britanije i vlasnici takve firme se ne nalaze u Velikoj Britaniji izvještaje za takvu firmu nije potrebno predavati.

Anonimnost ili diskrecija se može ostvariti u potpunosti, korištenjem dodatne offshore firme koja fungira kao komplementar ili glavni partner u firmi. Tako je osobno ime kompletno izbačeno iz dokumenata takve firme. Firma je partnerstvo i nije u “vlasništvu” niti jedne određene osobe, već se kontrolira od strane jednog ili više partnera koji upravljaju sa firmom. Određeni partneri mogu da budu pasivni partneri u firmi, koji nemaju pravo upravljanja.

Osnivanje Limited Partnership firme košta €600. Ukoliko se osnivanje radi u sastavu sa offshore firmom koja pruža anonimnost i diskreciju takvom biznismenu, godišnje usluge korištenja privatnosti kroz offshore firmu koštaju €300. Biznismen može da koristi svoju vlastitu offshore firmu u takve svrhe, sve po našim uputama i savjetima.

Osnivanje D.O.O. firme ili LIMITED firme u Velikoj Britaniji

LIMITED firma ili D.O.O. firma se može koristiti u svrhu offshore poslovanja ukoliko se poslovanje ispravno i sa ispravnim planom i strategijom upotrebljava u praksi.

Jedna obična LIMITED firma, donosi samo manje prednosti nekome ko se nalazi u Hrvatskoj, npr. prednosti bolje države za poslovanje ili brže i jeftinije osnivanje, ali drugih posebnih prednosti, bez upotrebe offshore strategije nema, jer je poslovanje sa LIMITED firmom skoro isto tako zahtijevno kao i sa D.O.O. firmom u Hrvatskoj.

Osnivanje LIMITED firme u Velikoj Britaniji košta €600 putem naše firme. Takva osnivanja su definitivno jeftinija kod drugih firmi, pogotovo ako to radite direktno u Velikoj Britaniji. Ali naše se usluge ne mogu porediti sa jednostavnim osnivanjem, kako to nude druge firme, jer je kod nas usluga kompletna i sadrži savjetovanje i ispravne uputa za daljne poslovanje.

Tako kod nas možete u okviru osnivanja firme u Velikoj Britaniji da dobijete sve potrebne usluge:

Usluge registracije patenta i zaštitnih žigova

Pružamo i usluge registracije patenata i zaštitnih žigova u Velikoj Britaniji. Kad je potrebno ispravno zaštititi žig ili patent, to možete da odradite uz našu pomoć.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.

Kontaktirajte nas putem Telegram icon Telegrama koristeći username @rcdrun ili se povežite još bolje direktno na našu mrežu preko xmpp.club ili kontaktirajte louis@xmpp.club.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: