S.A.D. tvrtke

S.A.D. tvrtke i korištenje u međunarodnom poslovanju

S.A.D. države

Mi osnivamo firme u svim saveznim američkim državama. Obično je takvo osnivanje brzo i jednostavno. Moramo pri tome spomenuti i da se korištenje firmi u S.A.D. državama ne smatra offshore poslovanjem kao što je slučaj sa Panamom ili Belize ili drugim lokacijama. To je zato što u američkim državama za svaku firmu postoje i određene obaveze čuvanja informacija o vlasnicima i zato što se zakoni u državama S.A.D. prilično lako mogu promijeniti, a sve firme moraju da predaju određene vrste izvještaja.

Jedan veliki problem postoji u nepoznavanju tih zakona, pa se tako američke firme nude po Internetu kao “offshore tvrtke”, ali u stvari se novim vlasnicima takvih firmi nameću bespotrebne obaveze koje onda oni ne ispunjavaju, jer nisu obaviješteni o tome. Firme se lako ugase i vlasnike može čak i da proganja američka porezna uprava u slučaju određenih inspekcija.

Američka firma LLC koja ne posluje na tlu S.A.D. i nema prihode koji dolaze iz S.A.D. uprkos tome mora da predaje određene izvještaje, a osoba koja je vlasnik takve firme, vrlo često postaje i porezni obveznik u S.A.D., ali ne znajući situaciju, ne predaje izvještaje i tako dolazi u situaciju da bude kažnjen ili čak tužen u svojoj vlastitoj državi radi nepredavanja izvještaja ili neplaćanja poreza.

Mi možemo lako i brzo osnovati firmu u S.A.D., ali uvijek vodimo računa da Vas pitamo u koju svrhu osnivate takvu firmu, tako da možemo da Vas savjetujemo o tome da li bi takav izbor bio ispravan u takvu svrhu poslovanja koju Vi želite da ostvarujete.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: