Registracija offshore tvrtke - Panama

Registracija offshore tvrtke - Panama

Od 2002. godine mi registriramo offshore tvrtke u Panami, gdje je bila naša prva baza i sjedište. Tvrtke osnovane u Panami mogu da posluju širom svijeta, mogu da rade sve vrste poslova i svi prihodi i dobit izvan Paname se ne oporezuju.

Nova offshore poslovna riješenja za rezidente Hrvatske se trebaju uzeti u obzir kod osnivanja svake vrste tvrtke.

Zanimljivo je da panamska tvrtka može poslovati unutar Paname, što je vrlo značajno za ljude koji žive na Balkanu i to u onim slučajevima kad je potrebno dokazati da je offshore tvrtka osnovana i aktivna u državi osnivanja.

To je jedan od načina koji se koriste kod kompletne zakonske zaštite imovine i poslovanja od strane lokalnih zakona ili od vlastite države koji propisuju da se dobit oporezuje i da pripada lokalnoj državi ukoliko firma obavlja neke poslove u toj državi.

Onda kada je firma aktivna u stranoj državi i nema podružnicu u lokalnoj državi, onda i dobit ostaje u drugoj državi. To onda opet zavisi od situacije poduzetnika i zato uvijek pitamo naše klijente da nam objasne svoju situaciju prije nego što možemo pripremiti riješenje.

U Panami je dalje moguće dobiti i boravak i državljanstvo na temelju investiranja ili polaganja novaca na račun.

U svim takvim slučajevima mi pomažemo našim klijentima zajedno sa našim odvjetničkim uredima u Panami.

Otvaranje offshore tvrtke u Panami ukratko zahtijeva slijedeće:

  1. Moraju postojati tri direktora ili umjesto tri direktora, može se postaviti druga odvojena offshore tvrtka. Mi pružamo i usluge direktorstva kao i usluge postavljanja dodatnih direktora.

  2. Osnivači ne moraju da budu stvarni vlasnici, tako smo obično mi osnivači ili naš odvjetnički ured, nakon čega se udjeli predaju stvarnim vlasnicima.

  3. Moramo dobiti putovnicu i možda i druge dokumente u svrhu osnivanja.

  4. Osnivanje može da traje 7-15 dana.

  5. Osnivanje se plaća US $1500 i može da ima povećane cijene zavisno od dodatnih usluga.

Kod svakog osnivanja firme pomažemo našim klijentima da dobiju bankovni račun ili da naplaćuju kreditne kartice. Poslovno savjetovanje je privilegija za klijente i traje koliko god imamo dobar poslovni odnos.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: