Panama

Panamska offshore tvrtke

Fleksibilan zakon za offshore poslovanje

Panama

Panamski zakon o dioničkim društvima (engl. corporation) je ostao nepromijenjen još od 26. februara 1927. godine. Panama je stabilna država pogodna za globalno poslovanje bez obzira na njene političke promijene.

Oporezivanje u Panami je zasnovano na teritorijalnom principu, pa se tako oporezuju samo tvrtke koje prodaju unutar Paname i na panamskom teritoriju. Porezi su duplo manji nego u Hrvatskoj. Bilo kakva dobit koju panamska tvrtka ostvari izvan panamskog teritorija se ne oporezuje. To je u i glavna odlika korištenja offshore tvrtke registrirane u Panami.

Korištenje offshore kompanije registrirane u Panami

Panama

Glavne prednosti offshore tvrtke registrirane u Panami su da na duže staze predstavljaju sigurno riješenje i offshore tvrtka u Panami može da posluje i da bude rezidentna, iako se dobit iz drugih država ne oporezuje; mnoge druge offshore tvrtke mogu da posluju samo izvan zemlje registracije.

Offshore tvrtka registrirana u Panami ima uvijek tri direktora čija su imena javna informacija u registru tvrtki. Ko želi da ostane anoniman, onda obično dobije funkciju vice predsjednika ili opunomoćenika čije ime ne mora biti registrovano u javnom registru.

Za poduzetnike koji posluju bez partnera i suvlasnika, možemo onda preporučiti i druge offshore tvrtke kao recimo u Belize, gdje je dovoljan samo jedan direktor i vlasnik i čije ime nije registrovano u javnom registru.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: