Belize

Belize offshore država

Belize offshore država

Belize ili prije poznata država kao Britanski Honduras je moderna država koja pruža mogućnosti korištenja offshore tvrtki za međunarodno poslovanje. Osnivanje offshore tvrtke u Belize možemo da odradimo u roku od 24 sata. Dokumenti sa apostilom se mogu poslati na bilo koju adresu svijeta putem kurirske službe. Isto tako, bilo kakvi ugovori, dokumenti, ovjere, mogu da se urade u Belize vrlo jednostavno i bez dolaska ili osobnog angažovanja od strane vlasnika takve firme.

Sve dokumente predajete nama i sa nama se dogovarate oko ispunjavanja dokumentarnih ili ugovornih obaveza. Mi savjetujemo naše klijente kako se može brzo i jednostavno odraditi dokumentarni posao sa offshore tvrtkama. Za sve firme ili offshore tvrtke koje neko osnuje preko nas u Belize državi, pružamo i besplatne usluge za otvaranje bankarskog računa ili primanje kreditnih kartica putem Interneta, kao i usluge za pripremanje ugovora i ispravno ovjeravanje i savjetovanje za holding ili osnivanje drugih firmi koristeći Belize firme.

Belize offshore firma pruža privatnost i diskreciju u međunarodnom poslovanju.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: