Investicije i offshore tvrtke

Investicije i offshore poslovanje

THETABIZ S.A. provjerene offshore investicije

THETABIZ S.A. je panamska tvrtka registrirana 2002. godine koja se bavi menadžmentom, registracijom tvrtki širom svijeta i ujedno i posredovanjem investicija i povezivanje investicija sa offshore poslovanjem.

Mi smo kao mala gospodarska komora i povezujemo poduzetnike i dobre investicione projekte sa investitorima. Investitori su vrlo rijetko domaći poduzetnici, to su obično vlasnici štednokreditnih organizacija, bankari ili stranci koji imaju želju za ulaganjem.

Investitori sa kojima smo u redovnom kontaktu ulažu samo u provjerene investicije.

Provjereni poslovni projekti koje nudimo investitorima

Osobine projekata koje nudimo investitorima su:

Financijski faktori takvih poslovnih projekata su da traju maksimalno 3 do 5 godina što se tiče ulaganja u proizvodne pogone i proizvodnju, a projekti sa nekretninama traju maksimalno 1 godinu ili ako traju 2 godine, daju investitoru i 60% godišnje.

Tražite investicije?

Ako tražite investicije za svoje poslovne projekte i želite da nam se javite, morate prvo da imate biznis plan. Preporučujemo da pročitate uvjete o dobivanju investicije na našem drugom websajtu Thetabiz™ poslovne usluge.

Da bismo Vam pomogli da dobijete investiciju, Vaša komunikacija o potrebnoj investiciji mora da bude u dokumentarnom i zapisanom obliku.

Da bi investitor ili strani ulagač mogao da bude siguran da će se njegova investicija isplatiti i da ćete upravljati investicijom pošteno, sigurno i efikasno, Vi sami morate da imate mogućnosti kontrole takve investicije. Kontrolu investicije, isplativost i svoje poslovne zamisli ćete objasniti investitoru putem poslovnog plana (engl. business plan).

Faktori potrebni za dobivanje investicije

Da bismo mi dali ili posredovali od trećih firmi ili osoba investiciju za Vaš poslovni plan, potrebno je ispuniti jedan ili više slijedećih faktora:

Što sadrži uobičajeni biznis plan?

Jedan biznis plan mora ili ako želite po poslovnim običajima, onda “treba” da sadrži slijedeće dijelove:

Ako imate biznis plan koji ni malo ne sliči na gornji biznis plan, ali sadrži sve informacije u otprilike takvom obliku, to se onda može i treba obraditi da bude u obliku kakav je gore naveden. Taj oblik je prihvaćen kod banaka, finansijskih institucija, privatnih anđela biznisa i uopšteno je prihvaćen u traženju investicija u svijetu. Biznis plan može da bude urađen na bilo kakav način, ali gornji je plan otprilike tako predstavljen kao što se uobičajeno koristi.

Ako mi trebamo nekome da predstavimo biznis koji traži finansiranje, moramo da imamo profesionalno urađen biznis plan po gornjoj šemi, ali minimalno moramo da imamo profesionalan Executive Summary, što implicira da ako Vi nama predate Executive Summary, da se podrazumijeva da stvarni biznis plan postoji na osnovu koga je urađen Executive Summary, jer se taj PREGLED plana može samo uraditi na osnovu kompletnog biznis plana.

Offshore investicije

Sva ulaganja možemo da pretvorimo u offshore ulaganja. Offshore tvrtka može da posjeduje sve takve investicije i projekte ulaganja i dobit se može akumulirati u stranim državama.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: