Faktori za razmatranje offshore poslovanja i planiranja za osnivanje i otvaranje offshore tvrtke

Planiranje offshore poslovanja i razmatranje bitnih čimbenika

Offshore planiranje

Planiranje offshore poslovanja je najvažnije u svrhu sigurnog i održivog zarađivanja i ostvarivanja dobiti i zarade kroz offshore tvrtke.

Samo planiranje offshore poslovanja može biti vrlo važno jer može drastično utjecati na život poduzetnika i njegove obitelji. Od čega bi to ovisilo da li je takvo planiranje važno?

Offshore tvrtke se ne oporezuju, ali postoje ograničenja

Iako se offshore tvrtke uglavnom ne oporezuju u državi gdje su osnovane, postoje ograničenja koja su druge države postavile da bi se ograničilo offshore poslovanje jer imaju interese u oporezivanju.

Offshore poslovanje je još uvijek na glasu. Ali se političke i porezne okolnosti mijenjaju brže nego što se informacije o njima raznose. Tako će mnogi naši klijenti pomisliti kako se tvrtka ne oporezuje i da je to pozitivno i dobro. I jeste dobro, ali ovisi o situaciji klijenta.

Ako je klijent u državi u kojoj se dobit iz drugih država ne oporezuje onda takav klijent moguće ima porezne obveze.

Takav je slučaj i u Hrvatskoj. Samo u nekim manjim državama Europe su građani oslobođeni od dobiti ili dohotka koje ostvare koristeći strane tvrtke.


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: