Bankovni račun i MasterCard kartica zaštićena od ovrhe

Bankovni račun i MasterCard kartica zaštićena od ovrhe

Privatni EU bankovni račun i MasterCard kartica

Ova MasterCard kartica izvan Hrvatske nudi i poseban račun za uplate širom svijeta i tako možete imati odvojen račun i karticu zaštićenu od ovrhe. Račun može dobiti svaka osoba koja ima EU adresu bez obzira na državljanstvo. Račun može primati neograničene sume novca koji možete isplatiti sa MasterCard karticom.

Imate i dodatnih 25 eura koje možete dobiti kao bonus kad preporučite karticu svojim prijateljima. Može li biti bolje? Europski bankovni račun sa MasterCard karticom pruža i IBAN račun za uplate novca od bilo koga ili bilo koje tvrtke iz svijeta.

ODMAH OTVORITE RAČUN PREKO INTERNETA i dobićete za par dana IBAN račun sa MasterCard karticom sa besplatnom isporukom na vašu kućnu adresu. Kad se ovjerite, možete da primate neograničeno novca na ovaj račun.

Slavko Linić, pa onda i fašisti i komunisti nemaju pristupa ovom računu.

Šta sve dobivate sa ovim računom i MasterCard karticom

EU bankovni račun i MasterCard kartica - PRIJAVA


Kontaktirajte nas za otvaranje offshore tvrtke

Mi pružamo usluge otvaranja offshore tvrtke, tako se osnivanje tvrtke radi u mnogim državama širom svijeta, u svih 50 američkih država, u svim poznatim i nepoznatim offshore lokacijama, Bez obzira kakav upit imate, slobodno nas pitajte.


Ime i prezime:


Međunarodni broj telefona:


E-mail:


Poruka: